Badkamers

Fraaie open badkamer met uitzicht op de tuin

Bathing Dreams Deze en-suite badkamer in een woning in Balkburg heeft een unique ontwerp. In het design is een plateau opgenomen waarop het bad uiteindelijk is geplaatst. Zo hebben de bewoners vanuit hun bad een geweldig uitzicht naar buiten. 

Badkamer met roze tinten

Badkamer met roze tinten Deze klant wilde in het appartement veelal vrolijke roze kleuren laten terugkomen. Dit hebben wij uiteraard meegenomen in ontwerp, door onder andere de radiatoren te voorzien van roze tinten.

Badkamer met marmerlook en visgraat tegel

Badkamer met marmerlook en visgraat tegel Een klant op maat bedienen, van ontwerp tot montage. Daar gaan we voor! Speciaal voor deze badkamer hebben we een bijzonder meubel gerealiseerd. We hebben in deze badkamer in Hardenberg afgewisseld tussen een marmerlook en visgraat tegel, wat een bijzonder effect geef.

Badkamer en vloeren van ontwerp tot montage

Badkamer en vloeren van ontwerp tot montage Dit project in Hardenberg hebben we van ontwerp tot montage mogen realiseren. De vloeren, boven en beneden zijn voorzien van PVC. De badkamer en het toilet zijn erg strak, maar toch ook sfeervol geworden.

Stijlvol badkamer ontwerp in Dedemsvaart

Stijlvol badkamer ontwerp in Dedemsvaart Deze badkamer in Dedemsvaart hebben wij mogen ontwerpen en ook de materialen zijn door Jahemo geleverd. Hierbij hebben stijlvolle kleuren en elementen toegepast, voor de juiste ambiance.

Modern ontwerp voor badkamer en toilet

Modern ontwerp voor badkamer en toilet Voor dit project hebben we een badkamer en toilet ontworpen. Het resultaat mag er zijn. Deze woning in Dedemsvaart is nu voorzien van een 80 x 80 tegel, terwijl er op de bovenverdieping een PVC-vloer is geïnstalleerd.

Scroll naar boven