Tevreden klanten
0 +
Jaar ervaring
0
Projecten opgeleverd
0

Over jahemo

Bij Jahemo worden we blij van hedendaags design en betaalbare oplossingen. Jij ook? Ga dan samen met ons op zoek naar hét ontwerp dat bij jou past. Welke vormen vind je mooi? Welke kleuren passen bij je? Op basis van jouw wensen werken we naar een concreet idee. Net zo lang tot jij er blij van wordt. Van idee naar ontwerp. Van ontwerp naar realisatie.

In onze gezellige showroom in Dedemsvaart heten wij je graag van harte welkom. Laat je inspireren en neem een kijkje in onze uitgebreide collectie badkamers en vloeren. Met ruim 1000m2 heb je genoeg ruimte om veel indrukken op te doen. Onder het genot van een goede kop koffie helpen wij je ondertussen met deskundig advies, of een ontwerp op maat.

Bij Jahemo verrassen we je graag met een prachtig en uniek badkamerontwerp. Ook vind je bij ons een uitgebreid assortiment vloeren, zoals fraaie tegels, prachtig natuursteen, slim laminaat of eigentijdse PVC-vloeren.

Jouw wensen. Ons advies.

 

Natuurlijk hebben we ook ideeën over de rest van je woning. Met een onverwacht ontwerp, slimme oplossingen of uniek materiaalgebruik zijn we je van dienst. Zo zijn we gespecialiseerd in de toepassing van kalkverf, betonlookverf en betonstuc.

Een uitgebreid assortiment producten vind je in onze gezellige winkel in Dedemsvaart. Kom gerust eens langs! We nemen alle tijd om jouw wensen door te nemen en de vloer of badkamer van je dromen samen te stellen.

of bel ons op  0523 – 208 088

ONS TEAM

Jan Russcher
Eigenaar

Als eigenaar van Jahemo ben ik trots op ons enthousiaste team, dat nog ieder jaar aan het groeien is. De wensen van een klant vertalen in een passend advies, dat is waar ik mijn energie uithaal. Het is echt mijn passie om mensen te helpen met een prachtig design.

Heidi Russcher
Showroom & administratie

De administratieve werkzaamheden neem ik voor mijn rekening. Daarnaast vind ik het belangrijk dat onze klanten op hun gemak indrukken kunnen opdoen. Dat lukt alleen als de showroom er netjes, goed aangekleed en opgeruimd uitziet. Ik zorg er graag voor dat dit bij Jahemo perfect voor elkaar is.

Claudia Vos
Advies & verkoop

Als een klant niet precies weet wat hij of zij wil, vind ik het een uitdaging om te achterhalen wat zijn wensen zijn. Het vervolgens in een concreet plan gieten, inclusief een sprekend 3D-ontwerp, dat geeft mij een kick! Heerlijk om klanten alvast het gevoel en de sfeer van een ruimte mee te geven.

Rianne Michel
Verkoop & administratie

Als eerste aanspreekpunt adviseer ik klanten en laat ik graag alle mogelijkheden zien. Verder hou ik mij bezig met het plannen van werkzaamheden, het bestellen van de juiste producten en het klantcontact per e-mail en telefoon.

Richard Smit
Logistiek

Ik zorg ervoor dat de juiste producten op de juiste tijd op de juiste plek terechtkomen. Ook houd ik mij bezig met de logistieke werkzaamheden binnen Jahemo. Van het verzamelen van de orders tot de uitlevering ervan, zodat alles op rolletjes loopt.

WE STAAN GRAAG VOOR JE KLAAR

Ben je benieuwd naar onze producten en diensten of wil je graag interieuradvies? We staan altijd voor je klaar om vrijblijvend de mogelijkheden met je door te nemen en met je mee te denken. 

Kom eens langs

Kelvinstraat 33-1, 7701 BZ, Dedemsvaart

Bel ons

0523 20 80 88

Email ons

verkoop@jahemo.nl

Onze projecten

 Bekijk ter inspiratie eens het werk dat wij hebben opgeleverd. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Scroll naar boven