Wand- en vloerafwerking

Op zoek naar iets excentrieks? Om de wanden en vloeren in jouw interieur die uitzonderlijke touch te geven trekken we alles uit de kast. We gaan op zoek naar een wand- of vloerafwerking die perfect past bij jouw ruimte. We bekijken de kleuren, texturen  en afwerking die je mooi vindt en selecteren de juiste materialen. Kies je voor verf of toch liever behang? Samen creëren we een plek waar je je comfortabel zal voelen.

Verf

Het wordt tijd om kleur te bekennen en erachter te komen wat bij jou past. Wil je de wanden in je interieur voorzien van een nieuwe uitstraling? Dan zit je met de verven en lakken bij Jahemo goed. Met de verschillende soorten verf in ons assortiment is er altijd een smaak die bij je past. Kies uit krijtverf, kalkverf, betonlook of matte muurverf en laat jouw interieur tot leven komen. Met onze grensverleggende mengmachine is er geen kleur die we niet kunnen maken. Bovendien mengen wij verschillende soorten verf tot exact dezelfde kleur, zodat iedere ondergrond harmonieus bij elkaar past.

Door buiten de lijntjes te kleuren krijg je de mooiste tekening.

Zullen wij eens met je meekijken?

Klanten verrassen, dat is waar wij zo enthousiast van worden. In de afgelopen jaren hebben we vele projecten met plezier afgerond. Bekijk ze maar eens, ter inspiratie.

Scroll naar boven