Diensten

In onze gezellige showroom in Dedemsvaart heten wij je graag van harte welkom. Laat je inspireren en neem een kijkje in onze uitgebreide collectie badkamers en vloeren. Met ruim 1000m2 heb je genoeg ruimte om veel indrukken op te doen. Onder het genot van een goede kop koffie helpen wij je ondertussen met deskundig advies, of een ontwerp op maat.

Of bel ons op  0523 – 208 088

Badkamers

Voor welke kraan ga je? En welke tegels passen erbij? Een badkamer samenstellen is zo makkelijk nog niet, want de keuze is reuze. Bij Jahemo helpen we je met het ontwerp en de creatie van jouw droombadkamer.  Bekijk hier de grenzeloze mogelijkheden.

Vloeren

Een mooie vloer is de basis van ieder smaakvol interieur. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan zit je bij Jahemo goed. Kies uit schitterende tegelvloeren, trendy houtlook PVC-vloeren of praktisch en modieus laminaat. Samen gaan we op zoek naar de vloer die perfect bij jullie stijl past. 

Wand- en vloerafwerking

Ook op het gebied van een moderne wand- en vloerafwerking ben je bij Jahemo aan het juiste adres. Wij toveren iedere ruimte in je huis om tot een plek waar je wilt zijn. Met onze geavanceerde verfmengmachine en jarenlange ervaring zijn wij in staat om de wanden en vloeren in jouw interieur een schitterende uitstraling te geven. Zullen we er samen iets moois van maken?

Projecten

Op zoek naar inspiratie voor zo’n oogstrelende badkamer, unieke vloer of een stoere betonlook afwerking? 

Scroll naar boven