Diensten

Heb je Vragen? Neem gerust contact met ons op:

Onze diensten

Jou blij maken. Daar staan we iedere dag voor op en daar doen we het voor. We staan graag voor je klaar met deskundig advies en volop inspiratie op het gebied badkamers, vloeren en wand- en vloerafwerking. Ben je benieuwd wat we voor jouw interieur kunnen betekenen? Bekijk ons aanbod hier.

Badkamers

Voor welke kraan ga je? En welke tegels passen erbij? Een badkamer samenstellen is zo makkelijk nog niet, want de keuze is reuze. Bij Jahemo helpen we je met het ontwerp en de creatie van jouw droombadkamer.  Bekijk de grenzeloze mogelijkheden maar eens.

Vloeren

Een mooie vloer is de basis van ieder smaakvol interieur. Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan zit je bij Jahemo goed. Kies uit schitterende tegelvloeren, trendy houtlook PVC-vloeren of praktisch en modieus laminaat. Samen gaan we op zoek naar de vloer die perfect bij jullie stijl past. 

Wand- en vloerafwerking

Ook op het gebied van een moderne wand- en vloerafwerking ben je bij Jahemo aan het juiste adres. Wij toveren iedere ruimte in je huis om tot een plek waar je wilt zijn. Met onze geavanceerde verfmengmachine en jarenlange ervaring zijn wij in staat om de wanden en vloeren in jouw interieur een schitterende uitstraling te geven. Zullen we er samen iets moois van maken?

Projecten

Op zoek naar inspiratie voor zo’n oogstrelende badkamer, unieke vloer of een stoere betonlook afwerking?