Complete projecten

Betonlook badkamer met een houten badmeubel

Betonlook badkamer met een houten badmeubel Een project waar we trots op zijn. We hebben het ontwerp gemaakt en het materiaal geleverd voor deze badkamer en het toilet. De keuze viel uiteindelijk op een 80×80 betonlook, met een houten badmeubel en kast. De vloer op de begane grond is voorzien van een lichte PVC-visgraat.

90×90 tegelvloer en mooi badkamer ontwerp

90×90 tegelvloer en mooi badkamer ontwerp Voor de benedenverdieping van deze woning in Nieuwleusen hebben we een stijlvolle tegel geleverd met een 90×90 formaat. Voor de badkamer en het toilet hebben wij het ontwerp gemaakt en de materialen geleverd.

Keukenvloer in zandkleur en badkamer ontwerp met betonstuc

Keukenvloer in zandkleur en badkamer ontwerp met betonstuc Voor deze klassieke woning in Dedemsvaart hebben we 90×90 tegels geleverd. Deze tegels werden gebruikt voor de keukenvloer. Een prachtige zandachtige kleur heeft perfect uitgepakt. Ook hebben we het badkamerontwerp gemaakt, waarbij we de populaire betonstuc hebben toegepast.

Compleet project in Hardenberg met visgraat PVC-vloer

Compleet project in Hardenberg met visgraat PVC-vloer Het ontwerp, de levering en de montage; bij Jahemo mochten we dit uitdagende project, inclusief de badkamer, het toilet en de vloeren oppakken. We hebben een visgraat PVC-vloer aangebracht. Beneden is er gebruikgemaakt van een grote PVC-plank en boven van een rechte PVC plank.

Scroll naar boven