FLOER pvc & laminaat

FLOER, laminaat en PVC van Nederlandse bodem. Kwalitatief hoogstaand, prachtig om te zien en met oog voor detail. 

Van Walvisgraad PVC tot tegellook laminaat het volledige assortiment ligt bij ons in de showroom! Ook de populaire Walvisgraad Orka Onbehandeld is bij ons op groot vlak te zien om zo een beter beeld te krijgen bij deze mooie PVC vloer.

PVC van Floer

FLOER voert een breed assortiment PVC vloeren. Zo heeft FLOER een breed aanbod in XL Visgraad PVC vloeren, ook wel bekend als de Walvisgraad. De XL Visgraad van FLOER zorgt er voor dat in een grotere ruimte de vloer niet te druk wordt. Alle PVC vloeren van FLOER zijn waterbestendig en zeer geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast worden alle PVC vloeren van FLOER eco-vriendelijk geproduceerd en voorzien van het REACH keurmerk.

Laminaat van Floer

Naast het brede aanbod PVC aanbod heeft FLOER ook een breed assortiment laminaat vloeren. De laminaat vloeren van FLOER zijn ‘register embossed’ dit 3D effect zorgt ervoor dat de vloer meer tot leven komt. Daarnaast beschikken de laminaat vloeren ook over een geavanceerde variclick verbinding die er voor zorgt dat uw laminaat vloer altijd perfect in elkaar klikt!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd welke vloer het beste bij u past? Plan een afspraak in of kom langs in onze showroom voor advies op maat!

Scroll naar boven